relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

March 26th, 2010

Ud i luften…

Det meste, by benteh.

Hej med dig. I dag skal jeg fortelle noget som du aldrig har hørt om før…

Geirr skal flyve, og det er farlige sager. Det som kommer op, kommer som regel ned, og det har jeg tænkt mig at gøre.

final
Hvis jeg gør det (kommer ned) kan du sandsynligvis læse om det her. Skal forsøge at give lidt kulør, med billeder i sort/hvid og fine farver, og måske en sjov kommentar. Hvis du har læst så langt, så er sandsynligheden stor for at du ved hvem jeg er, og så er det ikke nødvendigt med yderligere introduktion. Jeg er helt sikker på at det hele bliver lidt nerdete, men jeg har midler mod dette i baghånd, en ræv bag øret, og et veludviklet kontrollorgan/overvågingstjeneste (barebente) så måske går det…

Var i luften et par gange for et par uger siden, og når du nu læser dette, så kom jeg ned igjen. Tak til instruktøren for det. Skal op igen i dag, hvis værguderne er i det venlige hjørnet, og vil skrive nogle ord bagefter.

G

Åh nej, pokkers!

UPDATE  – Vejret driller i dag, så efter en lang check med alle mulige vejr sites, meterologer, kigge ud af vinduet, og talt med intruktøren – no go! Vejret er for dårlig, selvom det måske klarer op ved 15 tiden, men så har hverken jeg eller instruktør tid. Øv!  Jeg vender tilbage, når der er mere fornuftigt at fortælle.

G

Back Top

Responses to “Ud i luften…”

 1. Hoho! Hei hvor det går!

 2. Hei Geirr, råkul blog! Keep up the good work, vi må fly litt akro til sommern!

 3. Hei Thore
  Det er ikke meg i mot!
  Bloggen er av den enkle slagsen, og som du kan se – ikke så mange som kjenner til den ennå, men jeg hygger meg med det (men allermest flyvingen) :-)
  Også kult å se akro på aerobatics.no!
  Geirr

  geirr at

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *