relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

May 24th, 2010

Ny instruktør – lave skyer

Det meste, by geirr.

Jeps, i lørdags, var det tid igen, og det så ikke godt ud. Tågedis, og ellers skyer i 2-400 ft. er ikke optimalt, men TAF sagde at vejret ville blive bedre om ikke så længe, så instruktøren og jeg blev enige om at vente og se, og “pludselig” – 2-3 timer efter aftalt, så var det lige til at komme afsted, og vejret var bedre mod vest, så vi kom hurtigt til bedre vejr.
Det var ny instruktør, så jeg var bange for at nu var alt jeg gjorde helt forkert, men nej – det gik såmen OK. Først blev vi nødt til at flyve lavt, og kom “tilfædigvis” over mit eget hus. Det var jo sjovt, og det var nogen som så mig! Sjovt at prøve det også. Så var det videre med flyvning i lav højde (dog lovligt), og MDR navigation. Det var da en øjenåbner at se hvor højt op sådan nogen radio/tv master og vindmøller de faktisk er. Så det er om at holde god udkig, og vide hvor man er!
Lidt airwork (som er pilotsk for øvelser), inkl stall med/uden flaps, og stall i drej. Flyvemaskinen var ikke helt villig til at stalle i venstre drej, men instruktøren sagde det var normalt. Det endte med nogle stalls, hvor flyveren ikke var helt stalled, før recovery, og jeg fik besked på at virkelig sparke modsat ror – ikke prøve mig frem med for lidt udslag. Det blev bedre efter et par gange. Så var vi på vej tilbage til pladsen og nogle landingsrunder. …men på vej derhen fik vi “motorstop”, så var det check af den procedure, og alt gik fint, så nær som simuleret nødanråb på radioen. Jeg glemte tydeligvis alt om hvordan det skulle gøres. Tilbage for 5 landingsrunder, og en herlig sidevind, som ikke gjorde det nemmere. Det var vindkorrektion på landingsrunden, og de blev selvfølgelig ikke særlig firkantet. Ned til landing – setup forinden gik fint, men glemte forvarmeren på finale. Dammit – den har jeg ikke glemt før, så det var nyt! Ellers fik vi nogle sjove varianter over landingsrunden – tower ville give plads til en startende SAS maskine, så vi fik besked på at forlænge medvindsbenet. Det gik fint, og sidste landingsrunde var med højre drej, pga. faldskærmshoppere på venstre side. Sjovt at prøve det også. Så var der en mærkelanding uden motor, som ikke gik helt efter planen – kom ind lidt for kort, og måtte støtte med motor. Så en ny mærkelanding uden motor, hvor jeg fik rigelig højde, og landet langt inde på banen, men det er jo også OK, når banen er 3 kilometer lang.
Alt i alt en god tur med masser af nye oplevelser, og igen ikke perfekt, men tålelig flyvning, god navigation, og i alt en positiv lektion. Jeg synes jeg bliver bedre, og instruktøren mente også at jeg var rimelig sikker, selv om der selvfølgelig var småting her og der.
Det var den fortelling – skal ud å flyve om en time igen, så nu kører det!
Happy landings!
G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *