relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

June 24th, 2010

Også ligevel ikke.

Det meste, by geirr.

Jeg havde set meget frem til i dag, da det skulle blive spin træning, i en noget mere sexet flyver, end den jeg normalt flyver. Hele dagen, synes jeg vejret så fint ud, men til spin skal man jo tabe en masse højde i en vis fart, så vi skulle op i minimum 6000 ft, for at gøre øvelserne. Så til trods for det gode vejr, så blev der flere skyer imod eftermiddagen, og basen lå i 3-5000 ft. Ikke nok til at øve spin. Øv og øv, altså. Ingen flyvning. Med positiv-hatten godt trukket ned over ørerne – så har jeg da turen til gode! Samt at jeg starter på ferie fra i morgen, og at vejret ser meget godt ud for den neste uge, så bliver der spin træning en anden dag.
Indtil da – Flyv! Flyv som vinden! Flyv som fuglerne! Flyv som drømmen i morgenlysningen! Flyv! FLYV FOR SATAN!
Poetisk – heheh
G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *