relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

August 1st, 2010

Laaaang tur helt alene

Det meste, by geirr.

Man skal jo ha en lang navigationstur, dvs. minimum 150 nm, og med to landinger på “fremmede” pladser. Så det var planen i går, at flyve fra Århus, til Odense, Billund og tilbage. Derfor sad jeg det halve af natten i forgårs, og planlagde turen med driftsflyveplan, vægt og balance, og det som skal til. Vejret er en stor faktor, og for at få vind-beregninger med så bliver man jo nødt til at bruge den vind man får fra opmet, og når man skal flyve, så har de på snedig vis ændret den til noget andet, så den fine driftsflyveplan man havde lavet ikke passer. Jeg ville jo gerne flyve over vandet til Odense, men det krævede en højde som ikke kunn elade sig gøre, pga skyerne. Så var det at flyve over vandet ved Fredericia – Strib. Så skulle jeg finde rp punkt Vissenbjerg – hmm, ikke så let, men det gik, så var det at finde Odense. Jeg kigget , og kigget, og kigget, og pludselig var den der hvor den skulle være. At jeg ikke så den tidligere var merkelig. Jeg var meget tæt på da jeg opdagede den. Så var det ned for landing, og tanke op. Jeg var lidt usikker på procedurerne, og selvfølgelig fungerte kortet ikke. Heldigvis kom en mand og sagde, det var fordi det ikke var aktiveret, “det gør jeg lige” -og vupti, så kunne jeg tanke. Så var det havnekontoret, for at betale startafgift, og så videre til Billund. Igen over ukendt territorium, så det var spennende, men lidt svært – ramte ikke lige på, fordi vinden aldrig er som teorien siger, men man følger det man har regnet ud i driftsflyveplanen. Fand på mirakuløst vis også Billund, og fik klarering direkte på finale, så var det landing på bane 27, og taxi til standplads 0. For et øjeblik følte man sig som en heavy! Ind for at betale, og tilbage i flyveren. 5 minutters pause, en gulerod, og lidt vand, så videre til Århus. Vejret blev gradvist dårligere, og sigten var ikke bedre end 8000 meter. Men man kunne flyve, så man blev nødt til at stole på sin navigation, og at man havde rigtig kurs. Selvfølgelig havde jeg det… – fandt vejen til Skanderborg, og videre til Hinnerup, med en masse radio undervejs, først Billund, så Copehagen Information, så Århus approach. Positionsrapporterne gik for det meste fint, men nogle gange gik der lidt kludder i dem, men ikke værre end at de forskellige enheder forstod min hensigt osv. Det var nok også fordi jeg for første gang havde leveret flyveplan for hele turen. Så snart jeg blev squawket, og identificeret, så var det ikke noget problem. De var nesten uinteresseret i positionsrapportene, da jeg blev identificeret, og de kunne se at jeg fulgte den flyvevej som var angivet. Jeg synes det var meget godt med flyveplan – alting var klaret på forhånd, så det kan godt anbefales, specielt for de lidt længere ture.
Nå, jeg fik klarering til Århus, direkte på finale til 10R, så var det ind for en OK landing, og taxi tilbage til tanken. Super tur på godt 3 timer ialt. Super fedt, og selvtilliden, og følelsen af mestring fik et boost. Glæder mig nu til de sidste lektioner. -enden på denne blog nærmer sig :-( og instruktøren begynder at tale om at booke final check, dvs. sidste testlektion før en evt. prøve. Sommerfugler i maven, og spenningen vokser. Må indrømme at jeg meget gerne vil finpudse nogle manøvre, og bliver nødt til at læse noget mere procedurer, så de sidder fuldstendig, men alt kan lade sig gøre.
Hygge hejsa til alle som kigger med. Der kommer flere lektioner i løbet af ugen, hvis vejret holder.
God vind, og happy landings!
G

Back Top

Responses to “Laaaang tur helt alene”

  1. HOHO! Hvor fett! Jeg vil være med, jeg har vinger, jeg vil flyyyyyyyyyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *