relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

March 27th, 2012

Stille og rolig tur i fint vejr

Det meste, by geirr.

I søndags, havde jeg en fin tur i PA-28’eren, med en kammerat, hans søn og min egen datter. Børnene på bagsedet, og de havde en herlig tur i flyveren. Vejret kunne ikke have været bedre, og vi fløj fra Randers, og hjem, nesten over huset, så børnene kunne vinke til dem som stod og kigget på os oppe i luften. Turen blev ikke så lang, men på vej tilbage til Randers lavet vi nogle lidt skarpere drej, og ungerne hylte af fryd. De syntes det var vildt når “vingen stod nesten lige ned mod jorden!” Så meget nedad pegede de dog ikke, men når man kigger ud, kan det se voldsomt stejlt ud, selvom vinkelen kun lige overgik 40 grader (og ikke 90). En skøn tur, lige nu uden billeder, men min pax filmet det meste, så måske får jeg lagt noget video ind senere. Time vill sjåvv! Tilbage i Randers, med en laaang, men fin landing. Skal lige huske det neste gang, at jeg skal  lave runden lidt større, end jeg er vandt til fra C-150, så jeg ikke kommer ind ligeså højt, og med en lidt kort finale, til at justere det på. En herlig dag, som holder flyveabstinenserne lidt på afstand. Konen siger hun kan mærke at jeg bliver lidt gladere hver gang jeg har været ude at flyve, så det kommer hele familien til gode, at jeg kommer afsted en gang imellem :-)

Fly safe!
G

PS: Blev lidt ekstra glad, da jeg taxet tilbage til hangaren, og det viste sig at headsettet jeg havde bestilt, var leveret i hangaren. Synd det var efter flyveturen, men lidt flygrej er man da altid glad for. Skal blive rart at have sit eget :-)

G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *