relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

June 13th, 2012

Andre som også lander…

Det meste, by geirr.

Halløjsa igen.

Jeg var så uheldig at flyveren ikke ville starte i weekenden, så ingen flyvning på mig. Vi forsøgte alle tricks i bogen, men motoren ville bare ikke. Selv ikke med håndstart. Øv. Det var ellers tid for landingskonkurrence igen, og jeg så virkelig frem til det. Men, så blev jeg nødt til at tage bilen til Hadsund International Airport, og overvære det hele med mit nye videokamera i hånden. Jeg var også meddommer, så jeg fik ikke filmet alle landingene, men gjorde mit bedste for at få nogle med.  Jeg er ret ny på video og redigering af denslags, så bær over mig med min amatørmessige sammenstrikning af levende billeder.

Landinger

Flyv!
G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *