relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

March 6th, 2013

Stille i lang tid

Det meste, by geirr.

Halløjsa

Som den totalt ivrige pilot og blogger jeg er, så har jeg ligevel ignoreret “Relativ Vind” i lang tid. OK – ivrig pilot, ikke så meget blogger… Af flere grunde – jeg har ikke fløjet i over 4 måneder. Vintervejret har ikke vært godt, og de gange vejret har vært godt, har jeg ikke kunnet komme afsted. Derfor har jeg nu fået en laaang vinterpause, som snart må være slut! Forsøgte sidste weekend, men vejret var lige marginalt nok (synes jeg), så jeg holdt mig på jorden. Men den gode nyhed er at jeg prøver igen på fredag, og lykkes det ikke, kan det jo komme flere muligheder i løbet af weekenden. Så bliver planen en rustbanker, hvor jeg flyver afsted, og ser om jeg kan gøre nogle standard øvelser, følge procedurer og checklister, samt lave (minimum) 3 landinger, så jeg igen må tage passagerer med. Jeg gleder mig rigtigt meget, og håber det kan lade sig gøre denne gang!

Sesongen er snart i gang – flyv sikkert alle sammen!

G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *