relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

August 10th, 2013

Smage alle frugterne på hylden?

Det meste, by geirr.

Davs,

I’m back – og jeg har fløjet en del mere end bloggen viser. Altid noget i vejen når jeg skal blogge. Jeg skal helst tage billeder, og jeg har ikke haft kamera med, eller så kommer jeg sent hjem, og orker ikke skrive noget, eller så sidder jeg nok foran computeren i forvejen. Tja, det er jo ikke mange som følger mig her, men hvis nogen er interesseret..

Jeg har leget med tanken om at prøve noget mere. Måske gør jeg og måske gør jeg ikke, men idéen som har begyndt at tage form, er at prøve forskellige slags luftsport. Jeg er f.eks lidt imponeret over svæveflyvere. De kan, med det rigtige vejr, flyve rigtigt langt uden motor, og enda lande precist hvor de vil. De fleste gange. Jeg tænker at det må kræve ekstra “gefuhl” at kunne klare mærkelandingen uden motor. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

For ikke ikke så mange uger siden, så jeg en paraglider ved en strandklit, og han fløj rigtigt længe, og meget lavt over stranden. Det ser meget sjovt ud, så jeg tænkte  – Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

Ballonflyvning ser også sjovt ud. At stå i en stråkurv, og svæve over landskabet, i den frie luft. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

Jeg har også leget med tanken om faldskærmsspring. Frit fald, og bagefter dale stille til jorden. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

Radiostyrede modelfly, ser rigtigt sjovt ud. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

Drageflyvning. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

Flere ting kunne komme til, for jeg er interesseret i det meste der har med luftsport at gøre. Derfor er mit kommende projekt, at prøve de forskellige slags luftaktiviteter, og samtidigt dokumentere dem med lidt billeder, og forklaring på det jeg oplever undervejs.

Jeg vil ikke sætte en deadline, og nogle aktiviteter er dyrere end andre, så jeg skal måske spare op til de forskellige ting. Det bliver måske min “bucket list,” uden tanke på at den er endelig, eller at jeg skal være færdig til en bestemt tid. En anden sidegevinst, ved disse aktiviteter er et det kan gøre mig til en bedre pilot. F.eks tror jeg det er mange gode ting ved svæveflyvning, som jeg kan direkte bruge i motorflyvning, og ved at blive kendt med hvordan de andre aktører har det med sin passion, tror jeg at jeg bedre vil kunne forstå dem.

Hejsa!

G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *