relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

January 12th, 2011

2/1-2011 – Nytårstur

Det meste, by geirr.

Hejsa – så var der tid for ny tur. Denne gang med min søster som fotograf.
Der var gået lang tid siden siste tur, så jeg manglet et par starter/landinger, for at hun måtte være med. Derfor blev planen Randers – Tirstrup alene, med indlagte landingsøvelser, og så Tirstrup – Randers med søster ombord, og indlagte omveje :-) Vi hygget os gevaldigt, og søs tog en masse fine billeder, bla. andet dette af Rosenholm Slot:

Bilde af Bente. På hendes blog er der flere af de flotte billeder fra turen.

Jeg følte mig, lidt rusten, da det var nesten 2 måneder siden sidste tur, men fik det hurtigt banket af. 2 Landinger i Tirstrup gik veldig fint, så min eneste bekymring var den kolde luft, samt evt. sne/is på banerne, men forholdene var udmærket, og der var ingen problemer overhovedet. Med den tur fik jeg dæmpet de værste abstinenser, pga. manglende flyvning! Nu går det sikkert mindst et par uger inden jeg begynder at blive rastløs igen…

Hyg jer – og flyv sikkert! Vinter er ingen hindring!
G

Back Top

Responses to “2/1-2011 – Nytårstur”

 1. MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

 2. Graturlerer Kaptein Halvorsen! Dette er jo helt rått! Pilot Halvorsen!

  Sturle at
 3. Heisann Sturle
  Det tok mange år, men nå har jeg flylappen :-D
  Det er megakult, og kunne ta med søster og andre med en tur!
  Si fra når du kommer til DK, så kan du kanskje løsrive deg noen timer fra surfinga, og bli med en tur!
  Gjerne når det ikke blåser :-)
  G

  geirr at
 4. Pingback:barebenteblog

 5. Fantastisk! blir gjerne med på en tur..(litt skummelt?). Kommer nok til Danmark rundt 7. juli og blir en 4-5 dager. Har med gutta, så det blir lite surfing.. er dere hjemme i den perioden? Er vel ikke plass til gutta oppe i flyet? Svinger innom dere i alle fall, hvis dere er hjemme. Kan snakkes litt nærmere. Drar til Legoland først tror jeg.

  Sturle at

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *