relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

April 23rd, 2010

Isj, eller ash, eller hvad det nu hedder

Det meste, by geirr.

Aske i luften har holdt det ganske land på landjorden det sidste stykke tid. Noget så kedeligt!
Jeg vil derfor benytte anledningen til at klage over Island, og islændinger generelt. FØJ! Jeg synes det er helt dårlig gået, at de bliver nødt til at fyre af en hel vulkan, for at vise deres misnøje med den økonomiske situation. Man skulle tro de var 3 år gamle deroppe. Tænk hvis alle nationer skulle starte med at fyre vulkaner af, hvergang de ikke lige syntes skattetrykket var OK. Så ville da Danmark vært futtet af for længe siden! (Selv nøjes jeg med en prut, når skatten går mig imod.) Nåja – det skulle handle om flyvning…
Jeg har da lavet noget flyverelateret den sidste uge – jeg havde glæden af at bestå min radioprøve i mandags, så nu må jeg tale dansk i radioen. Fik tilogmed bedste karakter, så jeg skal aldrig sprog-testes mere i den sammenhæng. Ganske godt gået for en nordmand, hvis du spørg mig, og til stor underholdning for alle på radioholdet, som nærmest syntes det var uretfærdig at jeg skulle klare det så godt. Vi blev enige om at, så er jeg i det mindste integreret – indvandrer som jeg er.
Det gode ved at bestå radio er selvfølgelig at man på et tidspunkt skal slippes løs på egen hånd i en flyver, men ikke uden radiocertifikat. Gå solo som det hedder. Aner ikke hvor meget man går på sådan en tur, men det vil vel vise sig. Vil senere forsøge at bestå den engelske også, så jeg kan tage flyveturer til lande hvor dansk ikke er så anvendelig. Håber vejret holder på søndag, så bliver det en tur op i det blå. Skriver nok noget mere efter den tur.
-øv ingen billeder… kommer måske senere. Alle mine tusinder på tusinder af læsere må bruge sin fantasi, og fremkalle billeder i hovedet, om lige hvad det passer dem.
G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *