relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

May 24th, 2010

Mere landinger, og luftige øvelser

Det meste, by geirr.

I dag var vejret godt – sådan da. Det var skyer i 2200ft, og god sigt, men endel vind. Heldigvis nesten ned ad banen, men selvfølgelig ikke helt, samt vindstød på optil 26kt, så har man det som skal til for å kaste en stakkels flyveelev rundt i tumbleren. Jeg tror jeg har fundet, de altomfattende love om vind for piloter;
G’s 1. lov: Der er altid sidevind ved start og landing!
G’s 2. lov: Sandsynligheden for stille vejr (< 3 kt) er proportional med antal udførte landinger. Lov 1 er egentlig meget underlig, da de fleste baner bliver lagt i den retning som vinden normalt blæser fra - nemlig! Specielt lov nr. 2, gør selvfølgelig at piloter med mange landinger, aldrig har problemer med at lande, da de altid flyver i vindstille. (eller passer det nu...) Jaja, det er ihvertfald min teori, og jeg tror den passer... Sådan føltes det i dag, hvor det meste af anflyvningen gik fint, helt til ca. 20-30 meter over jorden, så kom der et vindstød, og sendte mig fuldstendig ud af kurs, på den ene eller anden måde, og jeg havde store problemer med at finde centerlinien. Så en touch-and-go-go, idet der kommer et kraftig vindstød lige inden jeg skal lette - det fører til at fartmåleren viser alt for meget i et par sekunder, og jeg tror jeg har masser af fart, og trækker op, men vups, så var der ikke mere vind, og vi dejser ned på banen igen. F&#%!"¤ lorteflyver! Nåja, så lærte man måske noget af det. Det var heller ikke mere alvorligt end at flyveren kunne bruges igen, og stoltheden fik sig en skramme. Pyhh. Radioarbejdet, var under par, men det siges at det er noget som kræver megen rutine. Jeps! Lavet nogle stall-øvelser som gik OK, og langsomflyvning gik fint, skal bare huske på at bruge fødderne noget mere for at holde kursen. Instruktøren mener jeg er klar for solo, så det kribler lidt i maven, ved tanken på det. Hvis det blæser ligesom i dag, så er det nok ikke nogen god idé. Det gode er at jeg begynder at få styr på anflyvningen, og en god følelse af hvor meget der skal justeres med gas, næsestilling og flaps, på vej ned. Det er utrolig sjovt, så nu håber jeg på heeelt stille vejr neste gang. -Så kan det være jeg skal flyve alene... :-) Nåja - jeg fik da kørt lidt solo i dag - altså på jorden. Checke flyveren, og køre den fra hangaren og ned til tanken, inden vi skulle starte. Godt vejr, ønskes til alle! G.

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *