relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

June 19th, 2010

-og mere flyvning

Det meste, by geirr.

Hejsa alle sammen. Her er jeg, og der er du! Jeg har fløjet to fine korte ture, som tilsammen blev lektion 18. Nu synes jeg det går stærkt! Jeps, først øvelser med instruktør i 40 minutter, og så øvelser uden instruktør i 45 minutter. Luften var rolig, og solen skinte, sent tirsdag aften, så det var en fed oplevelse. Eneste skuffelse var at det bare ble 2 landinger, fordi vi fløj til/fra Randers, som har endel restriktioner på hvor meget man må lande. Mødte en “kollega” fra teoriholdet, som var ude at flyve i helikopter, og det ser meget sjovt ud. Hyggelig at få en kort snak om hvordan det går osv. Så var det op med instruktør, og jeg øvet mig på motorstop efter takeoff, i luften, drej med forskellig krængning, så var det tilbage til pladsen igen. Denne gang sagde instruktøren meget lidt, noget som hele tiden gør at jeg tror jeg gør noget forkert. Men det gør også at jeg koncentrerer mig mere, ogs når vi var kommet ned, var det faktisk meget ros denne gang. :-) det er jo altid godt. Så tog jeg afsted selv, og lavede nesten de samme ting på egen hånd. Der blev også tid til en lille smule sightseeing, i området nord for Randers. Der kom en masse røg fra en gård, så jeg fløj lige forbi for at se om der var ild i noget, men det var bare en skorsten der kom meget røg ud af. Masser af drej, og noget langsom flyvning. Det er meget underlig at kigge ud, når man flyver i 60 mph i stedet for 100. Det ser ud som om man nesten står stille i luften.
Vel, det var alt for denne gang. Indtil neste gang – Husk at lande.
G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *