relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

September 5th, 2010

Landinger igen :)

Det meste, by geirr.

Jeps, har vært ude igen – denne gangen alene, for at prøve flere landinger, og igen var der neste vindstille, så bliver alt så meget nemmere. Men en lille times flyvning og 6 landinger, det er rigtigt sjovt, så må jeg håbe at jeg har lært noget denne gangen også. Lavet 1 almindelig landing, 1 uden flaps, og 4 mærkelandinger uden motor. Ingen blev for korte denne gang – én var dog af den lange slagsen. Dvs. måske for lang, men de øvrige gik fint, og den sidste, var meget tæt på perfekt (om jeg må sige det selv.) Kloge Geirr valgte et mærke rigtigt langt inde på banen, og ramte perfekt. Super! Så kan jeg bare bede vejrguderne om vindstille på prøvedagen! Det ser dog ud som om vinden kan komme til at drille igen, men jeg har booket flyveren til en tur på samme dag, så jeg kan mærke hvordan forholdene er, så er jeg måske det lille ekstra forberedt, som skal til.
Indtil neste gang, ønsker jeg alle godt flyvevejr, og gode landinger!
G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *