relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

June 5th, 2011

Nok en tur…

Det meste, by geirr.

men uden billeder denne gang. Fløj en tur alene i går, for at holde rusten væk, og for at nyde det gode vejr. Det blev en fin tur på en lille time, med indlagte drej, og en ekstra landing. Jeg må indrømme at jeg har fløjet rundt om flagstangen mange gange efterhånden, og vil gerne lidt længere ud i verden. Det betyder nok at engelsk radiocertifikat skal i hus til vinteren. Håbet er at kunne flyve til Norge (det kom sikkert som en overraskelse!), og med et engelsk cert. så åbner det sig mange muligheder.

Indtil videre bliver det mest lokale ture, og hvis jeg får lokket konen med, så måske en tur til Læsø, eller Anholt i løbet af sommeren.

Luft under vingene øsnkes til alle – på den ene eller anden måde.

G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *