relativ vind

Hvordan jeg oplevede min PPL uddannelse – og flyver videre…

October 9th, 2011

Flyvninger og landinger

Det meste, by geirr.

Ajajaj – jeg må indrømme at jeg har vært meget slap med at få skrevet på bloggen. Nu gør jeg en lille opsummering af de sidste måneder, og der er desværre ikke billeder med denne gangen heller.

Jeg gjorde min logbog op forleden dag, og mit totale timetal er nu 65+ timer. Ikke altfor meget, men ud fra at jeg havde regnet med 12 timer pr. år, så passer det meget godt, selv om jeg selvfølgelig skulle ønske der var tid, og ikke mindst penge, til meget mere flyvning.

Det gode er at jeg har familiariseret mig med en større flyver, som jeg nu må leje, dvs. Cessna 172. Det er lidt bedre at kunne tage nogle flere med i flyveren, og det er meget lettere at få lejet en 172. Jeg fløj en halvanden times tur med en instruktør, på en dejlig sommerdag, fra Tirstrup til Samsø – dog uden at lande på Samsø. Der blev det kun til en simuleret nødlanding, som vi afbrød for at flyve tilbage igen. Tilbage til Tirstrup igen, for nogle landinger, som gik ok. Så var det klaret, og jeg må nu godt flyve og leje C-172. Jeg har kun fløjet den en gang siden, som transport til Hadsund, hvor jeg skulle deltage i landingskonkurrence.

Landingskonkurrence i flyveklubben foregår på følgende måde: Man skal lave 4 forskellige landinger, hvor målet er at sætte hjulene så tæt på et mærke på landingsbanen, som muligt. Strafpoeng bliver givet efter hvor langt før eller efter mærket man lander. Det giver flere strafpoeng hvis man lander før mærket, end efter.  Første landing er en almindelig landing, hvor man må bruge motor og flaps, som man synes det passer. Anden landing er glidelanding (uden motor), men med flaps. Tredje landing er glidelanding uden flaps, og til sidst kommer landing over (simuleret) forhindring – her er der en snor i luften, 50 m før landingsmærket, som man ikke må berøre/klippe.

Jeg meldte mig til konkurrencen, ikke så meget med noget håb om at vinde, men en god mulighed for at træne billige landinger (ingen landingsafgift ifm konkurrencen), og for at komme mere med i klubmiljøet. Jeg har deltaget 2 gange, og første gang fik jeg 845 poeng. Ikke nogen fantastisk poengsum, men en meget sjov dag, med mange landinger, og supergod træning. Jeg endte på 6. plads, ud af 7, ikke imponerende, men når man så tager mit beskedne timetal i betragtning, og at de to bedste er hhv regerende klubmester, og Nordisk mester i precisionslandinger, så var jeg rimelig fornøjd. Efter det kigget jeg på resultatlisten, vurderede mine fejl, og regnede ud at neste gang skulle det blive bedre. Et sted omkring 600 poeng ville bringe mig op til midten af feltet, og det burde være indenfor rækkevidde. Skrur datoen nogle uger frem, og så er jeg i Hadsund igen. Kun 6 deltagere, og de to bedste er også med, så der var ikke meget resultathjælp at hænte, men jeg gjorde det drastisk bedre end sidst, og ender på 3. plads med 267 poeng! Super fedt, og man skal tage i betragtning at vindforholdene ikke var på “nybegynderens” side. God vind, lidt fra siden, med enkelte vindstød, gav udfordringer nok, men det hele var megasjovt. Absolut at anbefale til alle piloter. Konkurrenceelementet giver koncentrationen et ekstra gear, og man vil jo gerne gøre det så godt som muligt. Jeg må dog sige at jeg var meget imponeret over hvordan de bedste landet.

Indimellem C-172 og konkurrencer har jeg fløjet med min kone for første gang. Det var ikke den bedste oplevelse, da min kone synes det var ualmindligt skummelt. Vejrudsigten for flyvningen var meget god, men vi blev snydt, og relativt lav skybase og rigtigt meget vind, med vindstød, så det gav en nokså turbulent tur. Når hun var så nervøs fra start, så var det ikke den bedste introduktion hun fik. Jeg er imponeret over at hun turde være med, men hun bliver nok ikke min faste co-pilot. Ærgerligt, at hun ikke kan dele min store hobby med mig.  Jeg har også fløjet nogle kortere ture med venner, så er vidst flytimerne for iår opbrugt :-) Jeg holder ikke, men nu er efterår/vinter over os, så der bliver nok ikke så mange ture de neste måneder. Til gengæld kan det være at der bliver engelsk radiocertifikat på mig i løbet af vinteren. Det høres noget mere spennende ud, at kunne flyve udover landets grænser. “Time vill sjåvv” :-)

God og sikker flyvning ønskes til alle!

G

Back Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *